Opruimen na overlijden

Na het overlijden van een dierbare zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Het opruimen van de woning en het uitzoeken van alle spullen zijn hier vaak een onderdeel van. Dit is meestal een tijdrovende en emotionele klus in een toch al verdrietige en moeilijke periode.

Samen gaan we aan de slag en help ik je met het uitzoeken van de spullen. Jij beslist welke spullen bewaard blijven en welke spullen weg mogen. Ik kan je helpen bij het vinden van een goede bestemming voor deze spullen. Er zijn verschillende goede doelen die enorm geholpen zijn met tweedehands spullen. Als alles is uitgezocht en een bestemming heeft gekregen, dan kan het zijn dat het huis verkocht moet worden.

Ik help je graag bij het verkoopklaar maken van de woning. Voor een snelle en succesvolle verkoop is een optimale woningpresentatie heel belangrijk. Ik zorg ervoor dat de woning zo aantrekkelijk mogelijk kan worden gepresenteerd aan potentiële kopers. Mijn ervaring is dat niet alle klanten veel geld willen investeren in het stylen. Ik probeer in dat geval ook altijd creatieve, budgetvriendelijke oplossingen te bieden.
Ik werk zelf zoveel mogelijk met de al aanwezige meubels, spullen en accessoires. Indien nodig adviseer ik wel om wat extra accessoires aan te schaffen. Je kunt hierbij denken aan beddengoed, een sprei, kussens, handdoeken, kaarsen en planten. Ook hier geldt dat er voor elk budget een passende winkel en oplossing te vinden is.

Soms zijn er nog wat onderhoudsklusjes die gedaan moeten worden, of een tuin die nog wat aandacht nodig heeft. Ik help je graag met het organiseren hiervan, zodat het huis daarna helemaal klaar is om gefotografeerd te worden voor de woningspresentatie op funda.

Het opruimen en verkoopklaar maken van een woning na overlijden is maatwerk. Neem contact met mij op en ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn.Back to Top