Over mij

Ik ben Annemarie Nicholson (1977), getrouwd, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Hilversum.

Als jong meisje was ik al bezig met het opruimen, veranderen en gezellig maken van mijn kamer. En dat is eigenlijk nooit opgehouden. Structureren, organiseren en plannen gaan mij goed af en ik vind het ook nog eens ontzettend leuk. Daarbij heb ik een passie voor interieur en ga ik graag op zoek naar praktische oplossingen om meer ruimte en rust te creëren in huis.

Na mijn Rechten studie heb ik ruim 13 jaar met plezier gewerkt binnen de financiële dienstverlening, als jurist en als accountmanager, onder andere binnen het vastgoed. Ook hier kwamen mijn organisatorische talenten goed van pas.

Toch merkte ik een aantal jaren geleden dat ik toe was aan iets anders, een nieuwe uitdaging. Ik besloot een time out te nemen om erachter te komen wat ik nu echt wilde gaan doen. Ik volgde de basiscursus Professional Organizer bij het NBPO en zette me in als vrijwilliger voor SchuldHulpMaatje. Ook heb ik een tijd met het gezin in Spanje gewoond.

Begin 2019 besloot ik mijn passie te volgen en voor mezelf te beginnen. Met mijn bedrijf help en adviseer ik mensen, die een woning willen verkopen, bij het duurzaam opruimen en stylen van de woning, zodat deze helemaal verkoopklaar is.
Uit eigen ervaring weet ik namelijk hoe hectisch en druk het leven kan zijn. Het kan best lastig zijn om het werk, het huishouden en het gezin te combineren. En de tijd… die lijkt vaak te ontbreken. Een goede balans vinden tussen werk en privé blijkt vaak een hele uitdaging.

Op het moment dat er daarnaast nog andere dingen geregeld moeten worden, zoals bijvoorbeeld een verhuizing, dan is het niet zo vreemd dat je het overzicht kwijt raakt. Als professional organizer kan ik jou helpen. Ik neem je graag werk en zorgen uit handen, zodat je tijd en energie over hebt om de dagelijkse dingen te kunnen blijven doen.

Niet alleen bij een verhuizing maar ook het duurzaam opruimen van een inboedel na overlijden kunt je een beroep op mij doen. Of het nu gaat om advies, hands on coaching of om het volledig ontzorgen, ik kan je helpen.

Wil je weten of ik iets voor jou kan kan betekenen? Neem dan contact met mij op en we plannen een adviesgesprek in.

Back to Top