Werkwijze

Elke klant is uniek en elke opdracht is weer anders. Hoeveel tijd er nodig is om jouw woning helemaal opgeruimd en verkoopklaar te maken hangt van verschillende factoren af. Hoe groot is bijvoorbeeld de woning en hoeveel spullen staan erin? Hoeveel tijd is er om het werk te doen? Een strakke deadline vergt een andere aanpak dan wanneer er geen tijdsdruk is. Ook de snelheid waarmee jij bepaalde keuzes kan maken en de mate waarin jij zelfstandig aan de slag wilt en kan gaan, zijn van invloed op het plan van aanpak. Ik lever daarom graag maatwerk dat geheel is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Hoe verder?
1. Graag plan ik met jou een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we jouw wensen en doelen. We bespreken of ik jou verder kan helpen om het gewenste resultaat te bereiken.
2. Indien je met mij wilt gaan werken, dan maken we een afspraak bij jou thuis. Tijdens dit bezoek neem ik de tijd om alle vertrekken van de woning te bekijken en te bespreken. Mijn bevindingen werk ik uit zodat ik een advies kan uitbrengen, dat geheel op jouw woning en jouw wensen is afgestemd.
3. Dit advies op maat stuur ik je zo snel mogelijk toe. Hierin staat per vertrek wat er gedaan kan worden om het maximale resultaat te creëren voor de presentatie van jouw woning. Ik geef je advies met betrekking tot de garage/schuur en de tuin en je ontvangt een overzicht met tips voor een optimale woningpresentatie.
4. Na het uitbrengen van het advies plan ik een telefonische afspraak met je in, zodat ik het advies verder kan toelichten en eventuele vragen kan beantwoorden.  
5. Met dit advies kan jij zelf aan de slag gaan. Heb je behoefte aan mijn hulp, dan kan dat uiteraard ook. We bespreken waar ik jou concreet mee kan helpen en aan de hand daarvan maak ik een plan van aanpak met een bijbehorende offerte.
6. Indien je akkoord bent met de offerte dan neem ik contact met je op om een afspraak te plannen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Ik werk discreet, vertrouwelijk en met respect voor jouw privacy en eigendommen. Wil je meer informatie of alvast een vrijblijvend adviesgesprek met mij inplannen? Neem dan contact met mij op.

Op de werkzaamheden van Annemarie Nicholson zijn de algemene voorwaarden van toepassing die je hier kunt inzien.

Back to Top